Deze week maak je op Den Haag FM opnieuw kans op vrijkaarten voor de strandconcerten van Anouk en Doe Maar. Het concert van Anouk is uitverkocht, voor Doe Maar zijn nog wel enkele kaarten te koop.

Tot en met vrijdag zenden wij elke ochtend en middag live uit vanaf het strand van Scheveningen. We zijn dan te gast op het terrein van het festival Live on the Beach dat daar vrijdag en zaterdag wordt gehouden. In de uitzendingen hoor je hoe alle voorbereidingen verlopen en praten we met de artiesten en de organisatie. Uiteraard houden we je vanaf het strand ook op de hoogte van al het andere Haagse nieuws. En elke dag maak je kans op vrijkaarten voor de unieke strandconcerten van Anouk en Doe Maar.

Wil jij komende vrijdag gratis naar de shows van Friends Of The Family, PiƱata en Anouk? Of sta je liever een dag later op het strand bij de shows van Diggy Dex, Gers Pardoel, Splendid en Doe Maar? Vul dan snel hieronder je gegevens in en hou deze week je telefoon goed in de gaten. Justin (07.00-10.00 uur) en Rob (15.00-18.00 uur) bellen elke dag live op Den Haag FM met de winnaars van de vrijkaarten.

Tickets kopen? Check: www.liveonthebeach.nl