WINACTIE: Maak kans op een kunstwerk van Willem de Kam met Bankje van de Toekomst

Gepubliceerd: Dinsdag 19 september 2017 11:21

Vanaf dinsdag 12 september maak je vier weken lang kans op prachtige kunstwerken van de Rotterdamse kunstenaars Anouk Griffioen, Willem de Kam, Eli Dijkers en Luis Rios-Zertuche via de social media kanalen van Het Bankje van de Toekomst en OPEN Rotterdam.

Deze week maakt je kans op een foto van Willem de Kam. Geef antwoord op de volgende vraag: Met wie waag jij de sprong? En waar naartoe?

Beantwoord de vraag via de Facebookpagina of Instagram van Bankje van de Toekomst of de Facebookpagina, Instagram of Twitter van OPEN Rotterdam. Mailen kan ook. Stuur je antwoord naar redactie@openrotterdam.nl.

De jury selecteert elke week op maandag de 10 meest creatieve en originele antwoorden. De winnaars krijgen een gesigneerde en genummerde afdruk van de foto, gedrukt op Hahnemuhle Foto Rag. De jury bestaat uit de maker van het beeld (elke week een andere kunstenaar), Anne Bloemendaal (directeur en initiatiefnemer De Kracht van Rotterdam) en Osman Akin (communicatie-medewerker, OPEN Rotterdam). Als je een van de winnaars

Ga naar deze site voor meer informatie over de winactie of prijsvraag: http://www.openrotterdam.nl/winactie-maak-kans-op-een-kunstwerk-van-willem-de-kam-met-bankje-van-de-toekomst/content/item?990641