Den Haag FM geeft volgende week gezinskaarten voor het Museon weg om een bezoek te brengen aan de nieuwe expositie ‘Ridders en Kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen’.

De Middeleeuwen worden vaak afgeschilderd als een donker, somber tijdperk. Maar dat is niet terecht, volgens het Museon. “En daarom is het tijd voor een nieuwe, frisse blik op de Middeleeuwen.” Centraal in de tentoonstelling staan zeven herkenbare hoofdpersonen met een eigentijdse uitstraling, waaronder de ridder, de jonkvrouw en de boer, die het dagelijkse leven van duizend jaar geleden tonen. We geven volgende week elke ochtend en middag een Gezinskaart weg voor twee volwassenen en twee kinderen tot en met elf jaar (ter waarde van 36 euro). Daarmee kan jezelf bepalen wanneer je naar het Museon gaat.

Wil jij een gezinskaart voor het Museon winnen? Vul dan snel onderaan deze pagina je gegevens in. Justin (07.00-10.00 uur) en Rob (15.00-18.00 uur) bellen volgende week elke dag live in de uitzending op Den Haag FM met de winnaars.

www.museon.nl

Grote foto: Patrick Rasenberg.

Jouw gegevens

Naam*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Geboortedatum*

Waarom wil jij een gezinskaart winnen voor ‘Ridders en Kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen’ in het Museon?

captcha (Neem de code over)

Ja Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen