15 september 2017 door Miranda in ‘Aankondigingen” | 0 Reactie(s)

wintersport met vrienden

Ja, je leest het goed. Via Snowplaza maak je kans om een wintersport voor 10 personen in Sölden te winnen! In samenwerking met Summit Travel hebben we deze te gekke actie opgezet. Wil jij vanaf zaterdag 6 januari 2018 een week in een groot huis met 10 vrienden of familieleden vakantie vieren, doe dan nu mee met onze prijsvraag. Alles wat je ervoor hoeft te doen is één simpele vraag beantwoorden: “Hoe heten de gletsjers van Sölden?”. Meedoen kan tot 15 november 2017, hierna zullen we de reis verloten onder alle goede inzenders.

Ga naar de prijsvraag en win!

Wintersport in Sölden

Sölden heeft als slogan “Hotspot van de Alpen” en daarmee overdrijven ze eigenlijk niet. Het sneeuwzekere skigebied telt 2 gletsjers, bijna 150 km aan pistes en heeft moderne en snelle liften. Voor beginners en freestyleliefhebbers is de Giggijoch the place to be, terwijl cracks uitdaging vinden op de steilere afdalingen van de Gaislachkogl. En na het skiën is het allesbehalve saai in Sölden. In bekende après-skibars als Almrausch en Fire Ice is het avond aan avond feest. Een ideale bestemming dus voor een geslaagde wintersport met een groep vrienden of familie.

Wintersport in Sölden

Win een Summit Travel wintersport voor 10 personen

In samenwerking met Summit Travel hebben we deze super prijsvraag opgezet. Zij stellen een appartement beschikbaar voor maximaal 10 personen in Bauernhäusl in Sölden. Het huis ligt op 600 meter van het centrum van het dorp en de Giggijochbahn die je direct naar het centrale punt in het skigebied brengt. De skibushalte bevindt zich op slechts 100 meter van het huis. Je mag vanaf zaterdag 6 januari 2018 maar liefst 7 nachten slapen in dit riante huis, dat plaats biedt aan een gezellige groep wintersportliefhebbers. Wie neem jij mee?

Win een wintersport in Sölden voor 10 personen

Zo kun je winnen

Meedoen aan de prijsvraag is heel simpel. Ga naar de prijsvraagpagina en geef antwoord op de vraag: “Hoe heten de gletsjers van Sölden?”. Laat vervolgens je gegevens achter en like ons op Facebook (als je dat tenminste nog niet allang gedaan hebt ;-)). Tot en met 15 november 2017 kun je meedoen en daarna zullen we de reis verloten onder alle goede inzenders.

Ga naar de prijsvraag en win!

Heel veel succes!