In het laatste weekend van september strijkt Tilburg Culinair neer in de Tilburgse binnenstad. Niet het Willemsplein, maar het Louis Bouwmeesterplein verandert dit jaar in één groot open luchtrestaurant. De tien meest toonaangevende restaurant van Tilburg en omgeving laten zien wat zij in huis hebben.

Het vierdaagse evenement staat dit jaar nog meer in het teken van eten. De porties zijn groter dan ooit en de restaurants staan meer centraal. Ook introduceert de organisatie dit jaar de strippenkaart. Voor deze kaart betaal je €80,- (de echte waarde is €104,-) en hiermee kun je bij elke deelnemer een gerecht van vier muntjes proeven. Zo heb je met één kaart het beste van Tilburg Culinair achter de kiezen.

En weet je wat nu zo mooi is? In samenwerking met Tilburg Culinair mogen wij vier bezoekers verwennen met zo’n strippenkaart! Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen aan deze prijsvraag.

Prijsvraag

Welke drie restaurants doen dit jaar voor het eerst mee aan Tilburg Culinair?

A) De Houtloods, La Guitarra en mooR
B) Auberge du Bonheur, De Houtloods en St. Sjaak
C) Cookaholics, mooR en La Guitarra

Tip: kijk ook eens op de website van het evenement.

Stuur het juiste antwoord met je naam, leeftijd, woonplaats en e-mailadres door middel van onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met woensdag 20 september. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Succes!