Luc Martin noemt zichzelf een overtuigd ‘meat and bread enthusiast’. Dat zijn liefde voor vlees en brood groot is, merk je aan alles in zijn bakkerij-lunchroom Pig Rye. Op de mosterd en augurken na, is alles, maar dan ook echt alles, zelfgemaakt. Zo maakt hij de varkenspastrami, brioche, croissants, zuurdesembrood, spek en zelfs de ketchup gewoon zelf.
Ben jij nog niet eerder gaan lunchen bij Pig Rye? Of wil jij nog een keer gaan eten? Doe dan zeker even mee met deze prijsvraag. In samenwerking met de nieuwe bakkerij-lunchroom mogen we namelijk een heerlijke prijs weggeven. Als je meedoet aan deze prijsvraag maak je namelijk kan op een lunch voor twee personen bij Pig Rye. Dat betekent een broodje en drankje naar keuze per persoon!
Prijsvraag
Luc zit eraan te denken om een tweede en kleinere vestiging van Pig Rye te openen. Wat wordt de naam van de take-away?
A) Piglet rye
B) Little Pig
C) Little Pig rye
Tip: check ook eens het interview met Luc Martin.
Stuur het juiste antwoord met je naam, leeftijd, woonplaats en e-mailadres in via onderstaand formulier. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met donderdag 12 oktober. Winnaars krijgen een reactie per e-mail.