Wil je ondanks de corona-crisis toch naar het buitenland op vakantie. Dat kan natuurlijk. Veel reisorganisaties hebben aantrekkelijk aanbod samengesteld. Topnummers.nl maakte een selectie van een groot aantal reisaanbieders.

Op vakantie naar Bali Indonesië

Balitravel.nl is al vele jaren dé specialist in het organiseren van reizen op maat naar Bali en overig Indonesië. Op de website vindt men een groot aantal voorbeeldreizen die met zorg zijn samengesteld in samenwerking met lokale partners. Deze voorbeeldreizen zijn ter inspiratie en kunnen naar de reiswensen van de klant worden aangepast. Wilt men een andere route, accommodatie of excursie? Geen probleem, Balitravel.nl creëert in samenspraak met de klant een eigen unieke droomvakantie.

Balitravel.nl werkt al jaren samen met de beste lokale partners en lokale gidsen die veelal ook Nederlands spreken en de klant tot in de kleinste details kunnen vertellen over de bestemming. Met het deskundige en persoonlijk advies zorgt Balitravel.nl ervoor dat de klant zijn/haar reis geen standaard reis wordt maar een unieke vakantie tot in de punjes geregeld en één om nooit te vergeten.