Vanaf 14 september draait de nieuwe film ‘Mother!’ in de bioscoop. In de film volgen we een doodgewoon koppel, gespeeld door de prachtige Jennifer Lawrence en eveneens knappe Javier Bardem, dat een normaal leven leeft. Dit leven wordt echter flink op de schop genomen wanneer er ongenode gasten hun huis betreden. Het gevolg hiervan is dat de relatie van de twee behoorlijk op de proef wordt gesteld.

Onverwachtse gasten zijn niet altijd fijn. Toch moeten de Nederlandse bioscopen er ook aan geloven, want misschien ben jij binnenkort ook wel een onverwachte gast die het grote witte doek komt inspecteren. Je kunt namelijk twee kaarten winnen voor deze psychologische thriller. Om eventueel thuis voorbereid te zijn op het bezoek, krijg je bij het pakket ook nog een notitieboekje om bijvoorbeeld een gastenlijst op te stellen.

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit goodiepakket!

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.