Prijsvraag ‘Echte Vrienden’

Prijsvraag: Win 2 tickets voor ‘Echte Vrienden’!

Win 2 tickets voor 'Echte Vrienden'!Volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner leerden elkaar kennen in het muziekvak en zijn al heel wat jaren vrienden. Nadat ze eerder dit jaar al samen de arbeidsmarkt verkenden in een TV-programma van AVROTROS, is nu bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’. Tijdens een groot concert op vrijdag 27 oktober 2017 in AFAS Live in Amsterdam zullen de drie zangers van formaat hun meest bekende repertoire ten gehore brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen. Klik hier om tickets te bestellen
 

TV Oranje mag in een prijsvraag 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor dit geweldige concert! Om hierop kans te maken moet je antwoord geven op de volgende vraag:
 

‘Hoe heet het tv-programma waarin Peter, Frans en Django begin dit jaar te zien waren?’
 

A:  3Man Sterk
B:  Werk aan de Winkel
C:  Beroepentest

 

Mail je antwoord uiterlijk donderdag 21 september 2017 naar prijsvraag@tvoranje.nl, onder vermelding van je naam, adres en woonplaats. Je mag slechts eenmaal inzenden. De winnaars worden vrijdag 22 september bekendgemaakt op deze website en in de TV Oranje Nieuwsbrief.