Na jarenlange trouwe dienst heeft je DVD-speler het loodje gelegd. Wat nu te doen? Je zou denken. Alles staat toch op Netflix en ander streamingdiensten, Maar je hebt nog een hele rits dvd’s liggen. Zonde om weg te gooien. En die DVD’s met familiebeelden…. Koop gewoon een nieuwe DVD’speler. Ze kosten niet veel meer tegenwoordig en de kwaliteit is vele malen beter! Hieronder selecteerden wij voor jou een model van Sony: de Sony DVP-SR760H – DVD-speler met HDMI-aansluiting! State of the art en dan kan je er weer jaren tegenaan!
Productbeschrijving
De Sony DVP-SR760H is een stijlvolle dvd-speler met beeldverbeteringstechnologie, HDMI en usb-connectiviteit. Bekijk je favoriete dvd’s in bijna-HD-beeldkwaliteit, speel inhoud in verschillende indelingen van dvd’s en usb-opslagapparaten af en sluit de speler aan op je tv met een eenvoudige HDMI-kabel. Ontdek de mogelijkheden van de Sony DVP-SR760H zelf!

LET OP: DVD- en Blu-rayspelers worden vrijwel altijd zonder HDMI-kabel geleverd.

De perfecte keus

De perfecte keuze voor mensen met een grote dvd-collectie, of voor films die zijn opgeslagen op een pc of een geheugenstick. De speler zet films in Standaard Definitie om voor een nog verbluffendere kijkervaring. Dat resulteert in vloeiender beeld en bijna HD-kwaliteit.

Dichter bij High Definition

Bekijk oude favorieten in een nieuw licht, of zie moderne kaskrakers helderder, scherper en met meer passie. Zet standaard definitie-dvd’s om naar bijna 1080p High Definition-kwaliteit voor een overweldigende ervaring, waarbij je echt bij de actie wordt betrokken.

Een opgeruimdere omgeving

Profiteer van beelden en geluid van hoge kwaliteit via één kabel met HDMI-connectiviteit. Je hebt dus minder kabels nodig. Dankzij het compacte formaat en de strakke lijnen van de speler haal je het meeste uit weinig ruimte.

Geef digitale films en muziek de ruimte

Neem een duik in je film- en muziekbibliotheken en geniet via een usb-verbinding van oude favorieten met Surround Sound op het grote scherm. Aansluiten op je laptop of overdragen op een geheugenstick voor snelle toegang tot je filmbibliotheek.

Kenmerken van de Sony DVP-SR760H:

Geniet van helderder en scherper beeld en geluid – Dvd’s ogen en klinken beter met HDMI-uitvoer, waarmee beeld en geluid tot bijna High Definition-kwaliteit worden omgezet.

Films, muziek en foto’s van usb afspelen en opnemen – Je kunt inhoud direct afspelen vanaf een geheugenstick of de vaste schijf van een computer of opnemen naar usb vanaf een dvd.

Speel verschillende indelingen af – Speel vanaf verschillende bronnen af, waaronder cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, lineaire PCM & XviD.

Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluid – Je kunt films met beeld en geluid afspelen met een normale snelheid van ongeveer 1,5 x. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken.

Onthoud van wel zes dvd’s waar je was gebleven – Kijk verder waar je was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar je was gebleven.

Bekijk je eigen diavoorstelling met muziek – Bekijk je foto’s in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze.

Geniet zo ook van films – Speel cd’s af met kamervullend geluid en sla ze op via usb zodat je ze ook onderweg kunt afspelen.

Bedien je speler en tv met één afstandsbediening – Gebruik de afstandsbediening van je tv om verder af te spelen of systeeminstellingen, zoals in- en uitschakelen, kanalen en volume aan te passen.

Ruimtebesparende, compacte vormgeving – Deze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing.