September is Apple-maand, en dat viert iPhoned met een bijzondere winactie. Doe mee en wie weet ben jij eind deze maand de eigenaar van een gloednieuwe iPhone X (voorheen iPhone 8)! Dit jaar maak je zelfs twee keer kans. Wil jij een iPhone X winnen? Zo doe je mee.

Zo kun je een iPhone X winnen

Het is eindelijk bekend dat de beste iPhone ooit de iPhone X gaat heten, in samenwerking met wehkamp geeft iPhoned er twee weg. Net zoals voorgaande jaren geven we onze lezers de kans om meteen met de nieuwste iPhone aan de slag te gaan, zonder een euro uit te geven.

iPhone X winnen

Dat is dit jaar meer dan ooit de moeite waard, want de iPhone X is een absolute klapper! Met een haarscherp oled-display, nieuw design, gezichtsherkenning en draadloos opladen wordt dit de iPhone waar we jaren op hebben gewacht. Dit betekent ook dat er een flink prijskaartje van ruim 1100 euro aan het nieuwe toestel hangt.

Daar hoeven de winnaars van onze prijsvraag zich in ieder geval geen zorgen over te maken. Hij of zij krijgt dit toestel namelijk helemaal gratis, zonder addertjes onder het gras of verdachte kleine lettertjes. Voor deze bijzondere iPhone besloten we nog een stapje verder te gaan dan voorgaande jaren: we verloten dit keer namelijk niet één, maar twee gloednieuwe toestellen onder onze lezers. Zo kun je ze winnen.

1. Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. Door de app te installeren, kun je jezelf inschrijven om kans te maken op de iPhone X. Start de app op en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de winactie. Heb je de balk weg getikt, dan kun je de winactie terugvinden in het zijmenu van de app.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP (AppStore Link) IP
Ontwikkelaar: BigSpark BV
Prijs: Free Download

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een andere manier om kans te maken is door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen, of klik op deze link en laat je gegevens achter.

3. Of doe het allebei en maak nog meer kans

Of je nu via de app of de nieuwsbrief meedoet: iedereen maakt evenveel kans op een gloednieuwe iPhone X te winnen. Wel kun je je kansen natuurlijk verdubbelen door jezelf op beide manieren in te schrijven. Je hebt tot vrijdag 29 september om mee te doen met de prijsvraag. Dan sluiten we de actie en maken we de winnaars bekend.

We wensen iedereen heel veel succes, en de twee winnaars alvast veel plezier met hun iPhone X!