Comfortabel gamen met een goede koptelefoon met microfoon is natuurlijk reuzeleuk. Er is veel aanbod op de markt bemerkten we bij het zoeken naar een geschikt exemplaar. Van heel goedkoop (niet doen) naar heel duur viel ons oog op dit exemplaar van Logitech en het iets duurdere model van HyperX.

Voorkom dat je jouw tegenstanders te laat hoort! De Logitech G332 is een geavanceerde headset, speciaal ontwikkeld voor gamers. Dankzij de grote drivers van elk 50 mm hoor je elke aanval mijlenver aankomen. En omdat de G332 beschikt over een kwalitatief hoogwaardige microfoon weet je ook zeker dat jij goed te verstaan bent. Daarnaast heeft Logitech hard gewerkt om ook het comfort van de G332 naar een hoger niveau te tillen: draaibare oorschelpen met kunstleren kussens en een lichte hoofdband zorgen ervoor dat er zo min mogelijk druk op je oren komt te staan. De Logitech G332 is geschikt voor gebruik op de pc, PlayStation 4, Xbox One (mits jouw Xbox-controller een mini-jackaansluiting heeft), Nintendo Switch (selectieve titels) en mobiele apparaten.

De HyperX Cloud II combineert een robuust frame met helder geluid en comfortabele oorschelpen. De HyperX Cloud II produceert 7.1 virtual surround sound. Althans, wanneer je hem via de meegeleverde usb-geluidskaart (of -verlengkabel) aansluit op de Mac, pc of (na een firmware update via de pc) op je PS4. De kunstlederen oorschelpen sluiten goed af, waardoor je volledig opgaat in je game. De noise cancelling microfoon laat je helder communiceren en is los te koppelen, handig als je de headset ook voor onderweg gebruikt.