Bijverwarmen kan lonen

Soms is de centrale verwarming in huis niet voldoende om alle ruimtes lekker op temperatuur te houden. De kamers lijken niet echt warm te worden, hoe hoog je je cv ook zet. Dan kun je er natuurlijk een kleedje bijpakken om jezelf warm te houden, maar je kunt ook kiezen voor een bijverwarming. Bijverwarming is ook een goede optie, als je een ruimte snel voor kortere tijd wil verwarmen. Een cv komt een stuk langzamer op temperatuur en verwarmt gelijk het hele huis. Zo kun je met een bijverwarming dus ook besparen op je energierekening.

Tijdelijk de temperatuur in een slaap- of studeerkamer verhogen

Het is zonde om je slaap- of studeerkamer de hele dag te verwarmen. Je bent er immers alleen op momenten dat je slaapt of aan het studeren bent. Daarom wil je de temperatuur in deze ruimtes tijdelijk verhogen op momenten dat je er wel bent. Kies daarom voor een mobiele kachel die je met 1 druk op de knop aanzet en die binnen 5 minuten op temperatuur is. Het is ook handig om te kijken of de kachel gemakkelijk verplaatsbaar is. Zo gebruik je hem in meerdere ruimtes. Let wel op het geluid dat de kachel produceert. Je wilt ’s nachts natuurlijk niet uit je slaap gehouden worden.

De SCF 2001 convectorkachel van Sencor heeft drie vermogensaanpassingen (750, 1250, 2000W), een ingebouwde ventilator voor snellere ruimteverwarming, een mechanische thermostaat, koele luchttoevoer, de mogelijkheid tot wandmontage, soepele temperatuurregeling, geïntegreerd handvat voor betere behandeling, oververhittingsbeveiligingssysteem en een indicatielampje voor warmtetoevoer.

  • De afmetingen: hoogte 49,5 cm, breedte 68 cm, diepte 20 cm.
  • Stroomvoorziening: 230V 50Hz

Sencor SCF 2001. Soort: Radiator/ventilator. Plaatsingsopties: Muur, Vloer, Kleur van het product: Zwart, Wit. Verwarmingsvermogen: 2000 W, Verwarming power (min): 750 W. Breedte: 680 mm, Diepte: 200 mm, Hoogte: 495 mm