De aanbieders van de beste Black Friday Deals 2021 op een rijtje. Coolblue, Hema, Blokker, Mediamarkt, Stoov, Bol.com, V&D en nog veel meer…

Expert.nl

Mediamarkt.nl


Desigual.nl

Your surprise.nl

JBL.nl

Black Friday JBL 2021

Gefelicitaart

gefeliciTAART.nl - Black Friday

Santafixie.nl

Banggood.nl

Black Friday-uitverkoop   Hot-items tot 60% korting

K9shop.nl

K9Shop

Blokker.nl

Bookspot.nl

BookSpot.nl - Black Friday

Hema.nl

Douche-concurrent.nl

Black Friday NL

Koffievoordeel.nl

Willie.nl

Lampenlicht.nl

Black Friday Sale

Beerwulf.com


Avantisport.nl


Stadsganzenbord.nl

corona-proof citygame

Wat is Black Friday eigenlijk?

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is ontstaan in Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving Day. Deze feestdag wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in de Verenigde Staten een dag vrij. Black Friday is daarmee de ideale dag voor kerstaankopen. Met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken naar de winkels.

De Black Friday manie is sinds een aantal jaren ook overgeslagen naar het Europese land en speelt zich vooral online af. Meer dan een week van te voren beginnen de retailers en web-bedrijven zich te roeren met de meest prachtige aanbiedingen.  Black Friday is dit jaar op 26 november 2021!

Black Friday

In Nederland vieren we Black Friday natuurlijk ook. Bij Topnummers.nl profiteer je gedurende die week van de allerbeste aanbiedingen en flinke kortingen. Van maandag tot en met zondag. En natuurlijk is er voor ieder wat wils. Echt een feestje dus. Wat gaat er allemaal gebeuren tijdens de Black Friday week? Zoals we al zeiden, de hele week is er feest bij Topnummers.nl. Dus ook in het weekend. Van vrijdag tot en met zondag word je verrast met hoge kortingen. Maar daar houdt het niet op. De hele week geniet je ook van specifieke productaanbiedingen. Misschien scoor jij wel extra voordelig de beroemde ketelbinkie bij de Hema, of nieuwe oortjes bij JBL.nl? Of wie weet is dat een nieuwe TV bij Expert.nl? wat je al zolang wilt wel in de aanbieding. Of scoor je eindelijk een hippe Instax camera met korting. Welke Black Friday aanbiedingen het precies worden blijft nog een verrassing. Kom terug op Topnummers.nl en klik op de banner van jouw keuze om te kijken welke websites de beste aanbiedingen hebben. 

Black Friday deals

Op Black Friday en tijdens de rest van de week shop je met hoge kortingen bij een van de partners van Topnummers.nl. Bij de meeste aanbieders is het nog geheim welke deals er zullen komen, de ene aanbieder wil de andere natuurlijk niet wijzer maker zodat ze snel onder haar prijzen kunnen gaan zitten.  Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Black Friday aanbiedingen? Kom dan geregeld terug naar Topnummers of abonneer je op onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/Topnummersnl-909514342520427. Is de koffie thuis bijna op? Of heb je nieuw beddengoed nodig? Of ben je op zoek naar een nieuwe TV? Zeer waarschijnlijk heeft een van onze partners wel een goede Black Friday deal voor je in petto. Shoppen tijdens de Black Friday week kan gemakkelijk thuis via www.topnummers.nl