18 juni 2023 – Susan volgens ChatGPT

Met een doelgerichte instructie kun je aan ChatCPT vragen om een gedicht te schrijven…. Met het onderstaande resultaat als gevolg….

Daar is ze dan, onze avontuurlijke zus Susan, Een vrouw van vijftig, vol energie en durf, In Nijmegen heeft ze haar thuis gevonden, Een stad waar ze haar hart steeds verder verf.

Susan, de communicatiewonder van Prorail, Met haar kennis en kunde brengt ze het samen, Ze verbindt mensen en treinen in een groot verhaal, En laat de wereld op de rails vol schoonheid samenramen.

Maar het zijn niet alleen woorden en treinen die haar roepen, Haar passie voor de natuur kan niemand ontlopen, In bossen en bergen, op paden en in stromen, Vindt ze haar rust en hoor je haar hart kloppen.

Wandelen is haar trouwe metgezel, Met elke stap ontdekt ze een nieuw terrein, De paden volgen, haar eigen verhaal vertellend, En onderweg de schoonheid van de wereld zien.

Haar camera in de hand, altijd paraat, Legt ze de momenten vast die haar raken, Met elk klikje bewaart ze een stukje tijd, En laat ze herinneringen eeuwig blijven blaken.

Kamperen is haar ultieme vrijheid en genot, Met tent en slaapzak in de wildernis gestoken, Onder een sterrenhemel dromen van avontuur, En met het ochtendgloren weer verder gedoken.

Op de fiets doorkruist ze het landschap vol pracht, Haar krachtige benen trappen gestaag voort, De wind in haar haren, de vrijheid in haar hart, Elke pedaalslag voelt als een nieuw akkoord.

Dus laten we toasten op onze avontuurlijke zus, Op vijftig jaar vol levenslust en plezier, Op de vele wandelingen die nog komen gaan, Op elk kampeeravontuur, elk fotografisch meesterwerk hier.

Susan, je bent een bron van inspiratie voor ons allen, Een vrouw die het leven omarmt met open armen, Blijf genieten van al je passies en dromen, En laat het avontuur je hart steeds verwarmen.